OBRA DE TEATRE "AQUÍ NO PAGA NI DÉU" A LA MASIA ESTALELLA

Activitat dins del projecte "Endinsa't a la Marca" per a donar a conèixer turísticament el municipi de Castellví de la Marca.
Masia Estalella (Castellví de la Marca)
Codi postal: 
08732
Municipi: 
Castellví de la Marca

Ajuntament de Castellví de la Marca: 93.891.80.77 

Masia situada prop de la Múnia, completament envoltada de vinyes. Segons un document del 1161 al turó de la “Stela” hi havia una casa al costat d’una torre o castell de defensa. Actualment la masia Estalella és una edificació modernista construïda l’any 1909-10 amb projecte d’Antoni Pons i Domínguez.

Amb sortida des de la Múnia, es farà una petita ruta a peu fins a la masia on el grup de teatre Pirandó 84, d’Avinyonet del Penedès, representarà una adaptació pròpia de l’obra “Aquí no paga ni Déu” de Darío Fo. És una divertida comèdia política i social on es reflecteixen les dificultats que pateixen les classes populars com l’atur, les retallades, els desnonaments... 40 anys després, aquesta obra continua amb nombrosos paral·lelismes amb l’actualitat. Les protagonistes són dues dones indignades que han decidit practicar la desobediència civil i rebel·lar-se contra el sistema.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?