OSTRES, QUIN CAVA!

Maridatge d'Ostres de La Famille Boutrais amb Cava Pas de Sucre Brut Nature Gran Reserva: UNA CLASSE MAGISTRAL QUE NO ET DEIXARÀ INDIFERENT!
Maridaje ostras y cava CONDE DE VALICOURT
Sant Antoni 33-35
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia

Cava CONDE DE VALICOURT: cavas@condedevalicourt.com · T. 93 891 00 36 · www.condedevalicourt.com

Benvolguts amics, ja tenim programada la nova jornada de maridatge d'Ostres del Delta de l'Ebre i de cava CONDE DE VALICOURT. La data triada és el DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE, a les 11H. I aquesta serà una ocasió molt especial ja que, de moment, serà l'última que organitzem amb OSTRAS.CAT i la meravellosa parella que ho gestiona, Xavier Tusquets i Pilar García, ja que les seves respectives carreres professionals els porten per altres camins. Trobarem a faltar la seva manera d'entendre el món de l'ostra, la seva passió per les ostres i la seva infinita dedicació i paciència amb els grups que els hem organitzat. Però, com les aigües que banyen el Delta, que vénen i van, la nostra riba sempre estarà disposada a rebre'ls de nou.

No ens estenem més. Només unes dades importants:

. No oblideu que el nostre aforament màxim és de 20 places, de les quals 16 seran per a l'opció ostres i reservem 4 places per a aquells acompanyants que preferiu els aliments terrenals als submarins i trieu l'opció Km 0, en lloc de les ostres.

. Preu: 26 eur (opció ostres) i 18 eur (aperitiu Km.0)
. Inclou: Visita guiada a les caves + Classe magistral a càrrec de XAVIER TUSQUETS (ostras.cat), mestre ostrer + 6 Ostras Premium + Cava Pas de Sucre Brut Nature Gran Reserva

Moltes gràcies a tots per continuar confiant en les nostres caves i per gaudir d'aquests moments fugaços però inoblidables. Ens veiem aviat!

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?