RIUDEVINS

MOSTRA DE VINS DE LA VALL DEL MEDIONA RIUDEBTLLES
PLAÇA DE L'ESGLÉSIA
Codi postal: 
08776
Municipi: 
Sant Pere de Riudebitlles

La tarda del 4 de maig no et pots perdre la Mostra de vins i caves de la Vall del Mediona Riudebitlles, què té d'especial?? Els  cellers particulars de les cases del barri vell del poble obren les seves portes perquè cellers amb una vinculació especial amb el territori donguin a conèixer els seus productes acompanyats d'intervencions artístiques de Riudebitlles Territori d’Art i també amb música en directe i tasts gastronòmics.

Accés lliure.

 

VI · ART · PATRIMONI

VI

Els cellers de la mostra tenen una vinculació especial  amb el territori, no només per la ubicació dels cellers i les seves vinyes, sinó per la singularitat dels seus productes, buscant aquesta identificació entre el vi i el territori del qual neix.

ART

Sant Pere de Riudebitlles compta amb un col·lectiu  d’artistes plàstics únic al Penedès. Bona mostra és la Biennal D’Art, i el Glop d’Art, festivals d’art de ressò internacional. L’associació d’artistes locals, Riudebitlles Territori d’Art s’encarregarà d’adequar els cellers on es faran els tastos segons el seu criteri artístic.
 

PATRIMONI

La mostra de vins Riudevins es realitza al lloc originari  de la tradició vinícola del Penedès: els cellers particulars de les cases més antigues del Barri Vell de Sant Pere de Riudebitlles, vila fundada al segle XI.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?