Sara Pi al Festival Instants de Cellers Carol Vallès

Música entre vinyes als capvespres d'estiu
Can Parellada S/N (Can Cartró)
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats

Les nits d’estiu són per celebrar-les! Per això hem creat el festival Instants: concerts de petit format durant la posta de sol dels dissabtes d’estiu.

El dia 13 de juliol Sara Pi protagonitza el segon concert del festival. L’artista neix a Barcelona el 1986 en una família vinculada a la música des de feia diverses generacions. 
El 2008 va començar a treballar en el seu projecte en solitari amb el productor i músic brasiler Érico Moreira. En ell mostra les seves pròpies composicions de R&B i Soul fusionades amb ritmes brasilers tradicionals. El resultat va ser “Burning”, un disc únic i original que va revolucionar l’escena soul espanyola obrint-li les portes a la nit barcelonina.
En aquests últims anys Sara Pi ha actuat en multitud de sales com el Palau de la Música, Apolo, Music Hall, Harlem Jazz Club, Jamboree Jazz Club, Luz de Gas o Sidecar, entre moltes altres

Al 2015 Sara i Erik decideixen recuperar la seva llibertat creativa preparen “Break The Chains” el disc que es va llançar a primers d’octubre d’aquest mateix any amb el seu famós single Summertime.

L’activitat consisteix en:

19.30 h – Obrim portes. Copa de cava amb snack-aperitiu inclòs en l’entrada. En tot el celler hi haurà la possibilitat de gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per la foodtruck Era Cambuleta, Xerigots, La Botigueta del Mig i Gelats la Xixuneta (les degustacions no estan incloses amb l’entrada).

També disposareu del servei del nostre cavabar durant tota la vetllada.

Cada 15 minuts: 19.45, 20.00, 20.15 y 20.30 h – Visita exprés opcional a la cava. Visita guiada per l’interior de la cava i breu explicació del nostre procés artesanal d’elaboració del cava.

21 h – Inici del concert amb Sara Pi.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES!

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?