TAST AMISTÓS: ESCUMOSOS ANCESTRALS (I)

Tast per descobrir els nous escumosos elaborats amb el mètode ancestral
DIPUTACIÓ, 51
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia

Per a més informació posis en contacte amb nosaltres a calferu@calferu.com o al telèfon 938910163.

Qué ès un escumós ancestral? 

La principal diferència amb el mètode tradicional o champenoise és el nùmero de fermentacions: dos en el mètode tradicional i una a l´ancestral.
El vi comença fermentant com habitualment en dipòsits o bótes i abans que acabi la fermentació, (no s´acaba la total transformació dels sucres en alcohol), s´embotella perquè aquesta primera fermentació acabi dins de l´ampolla, creant així les particulars bombolles dels vins escumosos.

El tast amistòs és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir les opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.
Es realitzen l´últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest mes de maig, també dedicarem un dissabte al tast d´escumosos ancestrals.

La segona sessió es realitzarà el dijous 7 de juny  de 2018 a les 20h

Dia i hora : Dissabte 19 de maig a les 19h.
Durada activitat : 1,5 hores.
Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya", i Formador en Cava, diploma otorgat per l´Institut del Cava.
Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
Places : Màxim 25 persones.

 

Condicions de participació:
- En cas d´anul·lació per part del participant, fins a 5 dies abans de l´activitat, es retornarà el 100% de l´import pagat. Si l´anul·lació es realitza en menys de 5 dies d´antelació, no s´abonarà l´import pagat, però la persona inscrita pot cedir la seva reserva a una altra persona.
- En cas d´anul·lació de l´activitat per part de l´organització es proposarà realitzar l´activitat en una altra data o s´efectuarà la devolució de l´import pagat.
- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les activitats. L´organització es reserva el dret d´anul•lar si ho creu convenient.
- L´organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici ocasionats al participant durant l´activitat.
- El participant dóna permís a l´organització per utilitzar les fotografies de l´activitat per a fins promocionals de la mateixa, així com les seves dades per rebre informació de Cal Feru.
-El fet de participar en l´activitat suposa l´acceptació de totes aquestes condicions, quedant els imprevistos a criteri de l´organització.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?