TAST DE CAVA AL MAR - 16 DE JUNY 2018

Una activitat única al Penedès
DIPUTACIÓ, 51
Codi postal: 
08770

Per a més informació posis en contacte amb nosaltres  RESERVAR

L´activitat, que es realitza al port de Vilanova i la Geltrú, consisteix en un tast de caves comentada pel sommelier Xavier Roig de Cal Feru.
Seguidament es navega per les aigües de Vilanova per gaudir de l´skyline de la seva costa i de la posta de sol des del mar. A la tornada a port es serveix un aperitiu.

Dia i hora: dissabte 16 de juny de 2018 a les 20h.

Durada activitat: 2 hores.
Activitat impartida per: Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya" i Formador en Cava, diploma otorgat per l´Institut del Cava al 2018, i Lola i Leonardo, Patrons professionals de Naitseil.
Punt de trobada: Passeig Marítim 56-66, Vilanova i la Geltrú.
Places: Màxim 10 persones per veler.

Condicions de participació:
- En cas d´anul·lació per part del participant, fins a 5 dies abans de l´activitat, es retornarà el 100% de l´import pagat. Si l´anul·lació es realitza en menys de 5 dies d´antelació, no s´abonarà l´import pagat, però la persona inscrita pot cedir la seva reserva a una altra persona.
- En cas d´anul·lació de l´activitat per part de l´organització es proposarà realitzar l´activitat en una altra data o s´efectuarà la devolució de l´import pagat.
- El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les activitats. L´organització es reserva el dret d´anul•lar si ho creu convenient.
- L´organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici ocasionats al participant durant l´activitat.
- El participant dóna permís a l´organització per utilitzar les fotografies de l´activitat per a fins promocionals de la mateixa, així com les seves dades per rebre informació de Cal Feru.
-El fet de participar en l´activitat suposa l´acceptació de totes aquestes condicions, quedant els imprevistos a criteri de l´organització.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?