Verema a Torelló

Vine a conèixer l'experiència completa
Finca Can Martí
Codi postal: 
08790
Municipi: 
Gelida

Torelló Viticultors

Telèfon: 93 9 891 07 93

Mail: torello@torello.es

Enoturisme: maria@torello.es

VEREMA TORELLÓ

Amb motiu de la verema, a Torelló obrim les portes de casa nostra per a aquells que vulguin venir a conèixer l'experiència completa de primera mà. A la finca Can Martí, propietat de la família des de 1395, comptem amb 135 hectàrees de vinya i boscos i vivim la verema de principi a fi, ja que ens autoproveïm amb els nostres raïms i vinifiquem a la propietat.

El 7 de setembre farem una caminada per les vinyes, entre les dues masies medievals de la família, començant al Mas de la Torrevella (Can Martí de Dalt). Allà, davant unes privilegiades vistes de la zona vitivinícola del Penedès, explicarem la finca Can Martí i la nostra agricultura ecològica. Després de prendre una copa i un petit pica-pica, es començarà la ruta entre vinyes. Aquesta té una durada d’uns 45 minuts aproximadament i es recomana roba i calçat còmode.

Al llarg del recorregut s’anirà explicant el cicle de la vinya, particularitats i també altres conceptes com què és i què significa la nova marca col·lectiva de la Unió Europea  Corpinnat. A més, observarem i coneixerem la flora i la fauna que habiten a la finca, exemple de la biodiversitat autòctones. També tindrem l’oportunitat de veure una autèntica barraca de vinya, de mitjans s. XIX.

Acabarem el passeig en arribar a la masía de Can Martí de Baix, seu principal i celler de Torelló. Allà presenciarem l’entrada de raïm i coneixerem tot el procés de vinificació, passejarem per les caves i pel celler de criança dels vins i coneixerem el procés d’elaboració dels vins escumosos.

Acabarem la visita a la masia familiar de Torelló, amb un brunch amb tast de vins i escumosos de la casa.

Durada activitat: 4 hores, de 10h a 14h.

Preu: 35 euros. 

 - Les visites sempre s'organitzen en grups reduïts i de manera totalment personalitzada. Per a reservar data i hora, ha de contactar-se a través del correu electrònic: maria@torello.es - Seran confirmades previ pagament del preu estipulat. 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?