visita i tast al celler MAS RODÓ

Visita el celler finalista dels premis Fad d'arquitectura sostenible i referència de qualitat al Penedès
Repeteix cada setmana cada Divendres i cada Dissabte fins dg. des. 01 2019.
KM2 Carretera de San Pere Sacarrera a San Joan de Mediona
Codi postal: 
08773
Municipi: 
Mediona

info@masrodo.com / 34 932 385 780

Instagram @mas_rodo

Twitter / facebook @mas_rodo

www.masrodo.com

La finca MAS RODÓ comprèn una extensió de 150 hectàrees, entre diverses valls i vessants de la zona muntanyosa del Penedès superior a 500 metres d’altitud, a Mediona (a 60 kms de Barcelona). Disposa de 50 hectàrees de cultiu.

Situada en una zona agrícola diferencial per al cultiu de la vinya, disposa de sòls variats; argilós, arenós i  calcari i pedregós que fan que juntament amb la seva orografia de vessants airejades de suaus pendents,  la seva orientació solar, i el seu salt climàtic

del dia a la nit, es donin unes característiques idònies perquè els seus fruits, ben cuidats, ens ofereixin la seva màxima expressió.

https://www.youtube.com/watch?v=wsnNk29ue0s

Al bell mig de la finca, dalt d’una de les muntanyes, s’erigeix la Bodega, edifici de recent construcció (2006) que creix sobre l’edificació prèvia de Mas Rodó que data del segle XVIII.

La Bodega de MAS RODÓ ha estat inclosa a la llista de les “15 Nuevas Catedrales del vino en España” per la revista Epicur

i ha quedat finalista en la Segona Edició dels premis “Vivir con Madera” atorgats pel Consell Espanyol de Promoció de la Fusta i Arquinfad amb el patrocini del Govern Espanyol, Ministeri de Ciència.

 

En aquest paratge únic i singular oferim, als amants de l’enoturisme, passar una jornada inoblidable i gaudir d’un maridatge ART- VI-ARQUITECTURA. Els visitants podran gaudir del tast, i també de l’arquitectura de disseny, i d’una exposició pictòrica rotativa.

Visita guiada, incloent explicació de les vinyes i cultius, passeig per les vinyes, visita a la Bodega amb recorregut, explicant el procés d’elaboració dels vins blancs i negres. Visites concertades.

Degustació de3 vins MAS RODÓ Monovarietals, guardonats.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?