Hotel Antiga ***

L’Hotel Allotjament Antiga està situat al poble de Calafell. Es tracta d’un petit allotjament ubicat a una antiga casa d’Indians de finals del segle XVIII .

Destaquem d’aquest establiment la seva arquitectura que recorda les antigues cases colonials amb les seves palmeres i els seus jardins que transmeten pau i tranquil·litat, i on fins i tot, els mesos d’estiu hi podem escoltar el silenci.

Cal destacar la seva entrada per la Plaça Catalunya, aquí la seva façana esgrafiada d’estil modernista, comparteix plaça amb l’edifici de l’Ajuntament, l’Església de la Santa Creu i amb el camí que ens portarà cap el Castell de Calafell. Aquesta plaça és el lloc de trobada de la gent del poble i dels estiuejants. Durant tot l’any s’hi celebren festes d’arrel popular com: Els tres tombs, la Candelera, la Xatonada Popular i la Festa Major.

A l’allotjament tenim 18 habitacions equipades amb cambra de bany, climatització, internet i TV... i el més important,  rebreu un tracte molt familiar i personalitzat. Algunes de les habitacions són molt singulars, com la dedicada a Pau Casals o la del Bot Salvavides de Calafell.

L’establiment disposa de uns grans jardins amb servei de bar i piscina envoltada d’herba per prendre el sol o jugar els nens. A la planta baixa també tenim una sala per  reunir-se al voltant del foc a terra amb jocs i contes per la canalla.

De ben segur que de la vostra estada en quedarà un agradable record. 

Plaça Catalunya, 29
Codi postal: 
43820
Municipi: 
Calafell
Telèfon: 
977 690 638
Tipus de lloguer: 
Hotel
Categoria de l'Hotel: 
H***
Capacitat total: 
36 persones
Idiomes: AnglèsEspanyolFrancès
Double rooms: 
17 habitacions
Habitacions triples: 
4 habitacions
Vacances: 
Obert tot l'any.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?