Albet i Noya

Uneix-te a l'aventura

L'aventura també és teva! Vine a Albet i Noya i descobreix tots els secrets del celler pioner a Espanya en l'elaboració de vins ecològics. Coneix la història i el procés d’elaboració. Gaudeix del paisatge. Degusta els vins i la gastronomia del Penedès. Et proposem un complet programa d’activitats per a grans i petits, tranquils i animats, llepafils i gormands.

Per als curiosos, tenim diferents tipus d'experiències: la visita al celler, la visita al celler en família, l'experiència enoartística a duo i la visita tècnica.

Per als aventurers, us proposem una ruta entre vinyes amb bicicleta elèctrica, ruta en Mehari entre vinyes, Segway tour i visita al celler i la ruta en 4 x 4 per la finca Can Milà, esmorzar d’alçada, visita al celler i tast de vins.

Per als sibarites i el seu paladar, oferim l'Ecocalçotada (en temporada), l'experiència Vi i gastronomia: el maridatge perfecte, que combina la visita al celler i dinar al restaurant El Mirador de les Caves, Sant Pau d'Ordal: Olors i Sabors i Vins i Xocolata.

Visita al celler

Vine a conèixer què fem, com ho fem i quin gust té. Et presentarem la nostra història i com ens vam iniciar en la viticultura ecològica i farem un recorregut pel celler i la sala de botes. Acabarem gaudint d’un tast de tres vins entre blancs, negres i escumosos amb l’acompanyament de fuet, formatge i galetes de pa.

Informació

Can Vendrell de la Codina, s/n
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats
Telèfon: 
938 994 812
Mòbil: 
682 288 548

Detalls

Capacitat: 
2 - 50
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horaris: 

De dilluns a divendres, de 9 a 13:30h. i de 15 a 18h. Caps de setmana i festius, de 10 a 14:30h. Tancat: 24 de juny i del 25 de desembre al 6 de gener.

Vacances: 
Tancat: 24 de juny i del 25 de desembre al 6 de gener.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?