Celler Can Marlès i enoturisme rural

Can Marlès es un complexe dins del parc natural del Montmell, a la comarca del Baix Penedès, Tarragona. Les seves 300 hectàrees conformen una carena de muntanyes protegides  on la seva vegetació autòctona i fauna la converteixen en una de les zones més privilegiades del Penedès, per la riquesa de les seves terres i paisatges. plena d’aqüífers, dota a tota la vall d'aigua natural, tant pels seus habitants com pels conreus i bestiar. Coronat pel Castell del Montmell ( S. XI ), la zona es plena d'història i de relats des de l'època de l'andalusí a les nostres terres. El pi blanc, l'encina, el roure i el boix son els principals protagonistes d'aquests boscos rocallosos que protegeixen les ara ja plantades i en producció 8 hectàrees de vinya de Can Marlès, de les varietats Ull de Llebre, Chardonnay i Sauvignon, que fan possibles els exclusius vins ecològics de la finca. La terra de les vinyes a Can Marlès es argilós, ple de nutrients i nòduls de carbohidrats, que fan possible allargar la maduració de la varietat ull de llebre en vinya, fent-la més dolça de forma natural. En pocs mesos també podrem gaudir del primer vi escumós de Can Marlès. 

A part de gaudir del vins al nostre celler, la vall compta amb 8 masies abandonades que daten entre el 1.500 i 1.800, de les quals la primera ja es troba en fase de restauració, pensades per fer enoturisme rural d'alt nivell. La primera d'elles " La Marlesita", dins de la finca principal , ja està acabada i en funcionament per gaudir d'uns dies entre vinyes, entre el silenci i la natura.

A part d'oferir tasts, tast de vins i compra directa al celler, Can Marlès ofereix la possibilitat de fer enoturisme rural, voltat de moltes activitats possibles, com rutes en 4 X 4, apicultura, senderisme, espeologia, viatges en globus per la serralada i la vall, excursions a cavall, pícnics personalitzats al bosc, tractaments corporals entre vinyes, rutes amb bici, visitar, conviure i conèixer el nostre ramat d'alpaques de la raça Suri, gastronomia de proximitat, coneixement del medi natural i històric...

Per veure informació de les varietats de raïm i la zona, accedir a www.canmarles.com

 

Informació

Finca Can Marlès s/n. Can Ferrer de la cogullada.
Codi postal: 
43812
Telèfon: 
34 93 0185601
Mòbil: 
+ 34 610209991

Detalls

Capacitat: 
2 - 45
Idiomes: AnglèsFrancèsAlemanyEspanyol
Horaris: 

De dimarts a dissabte de 11:00 a 20:00h

Diumenges i festius de 11:00 a 19:00h

Vacances: 
NO
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?