Heretat Segura Viudas

Visita vinya, celler i caves amb degustació i aperitiu

Descobreix un indret on la història mil·lenària configura la viticultura sostenible, on la preservació de la biodiversitat s'abraça a la innovació, un lloc on el cava i el vi es construeixen en harmonia. Apropa't a l'Heretat Segura Viudas i descobreix els vestigis mil·lenaris que certifiquen el caràcter agrícola d'aquest enclavament; passeja per les nostres vinyes i coneix les relacions centenàries que l'home ha establert amb aquest paisatge; aprèn dels nostes mestres els detalls de la viticultura al llarg del cicle vegetatiu de la vinya i gaudeix al contemplar com es transmeten aquestes harmonies als caves i vins de Segura Viudas. VINE A GAUDIR D'UNA EXPERIÈNCIA ENOTURISTICA ÚNICA. La visita comença a la vinya per veure d'aprop els ceps i l'entorn natural de l'Heretat. Continuem per el celler i les caves subterràneas per explicar tot el procés d'elaboració dels nostres vins i caves des del cep a l'ampolla i la copa. Al finalitzar el recorregut oferim una degustació de dos caves acompanyats de fuet, formatge i patates xips. A més d'un record inolvidable, t'emportaràs un bonic Quadern de Vinya fet amb tanta cura com els nostres vins i caves.

Informació

Ctra. BP2151 Sant Sadurní a Torrelavit, km 12,5
Codi postal: 
08775
Telèfon: 
938 917 070

Detalls

Capacitat: 
1 - 30
Idiomes: AnglèsFrancèsAlemanyEspanyol
Horaris: 

De dilluns a divendres visites a les 10:30h, 12:30h, 15:00h. Dissabte, diumenges i festius visites a les 10:30h i 12:30h.

S'aconsella reserva prèvia al telèfon 938917070 o email enoturismo@seguraviudas.es per confirmar dia, hora, numero de persones i disponibilitat de l'idioma demanat.

Preus reduits per grups, jubilats, familia nombrosa, menors d'edat. Consultar.

Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?