Recaredo

Aprenem del temps... seguim una història

Sense interferències. Recaredo és una família de viticultors especialitzats en reflectir la honestedat i la transparència del paisatge a través dels vins. Únicament elaboren Brut Nature d’anyada, sense addició de sucre, de manera que els seus vins escumosos són essencialment gastronòmics, amb un estil definit per l’elegància i la subtilesa que ha captivat els crítics gastronòmics i de vins més exigents: des de The New York Times, passant per la prestigiosa La Revue de Vin de France, el diari Le Monde o la influent revista nord americana The Wine Advocate de Robert Parker.

Caràcter mediterrani. El seu compromís d’embotellar els paisatges de l’Alt Penedès els porta a cultivar vinyes de titularitat pròpia, plantades amb varietats històriques del Mediterrani.

Xarel·lo, on són els límits? A Recaredo es senten “xarel·listes”, un concepte encunyat per a descriure aquells que interpreten i exploren les virtuts del raïm de xarel·lo. La xarel·lo aporta frescor, acidesa viva i un ric ventall de matisos..

Qüestió de temps. La seva passió és elaborar vins escumosos capaços d’envellir durant anys en la foscor i silenci de les caves. Vins de caràcter gastronòmic marcats per l’empremta de la llarga criança: des dels 30 mesos fins els 20 anys. 

Pioners en agricultura biodinàmica. Un gran vi és el reflex de la terra que l’ha vist néixer. Per aquest motiu, a Recaredo practiquen una viticultura de secà seguint els criteris de la biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia. Treballen les vinyes sense herbicides ni insecticides, únicament amb elements d’origen natural.

Informació

C/ Tamarit, nº 10
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
938 910 214

Detalls

Capacitat: 
1 - 15
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horaris: 

Una visita a Recaredo

Un recorregut per la vocació, el compromís i la passió d’una família de viticultors biodinàmics compromesos amb l’excel·lència de les llargues criances i l’expressió més genuïna de la terra.

Mitjançant l’adhesió  al compromís BIOSPHERE , treballem sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, socio-cultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat.

Exclusivament amb cita prèvia

Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?