Obrador de Cacaus Aromàtics i Sala de Tast de Simón Coll

L'Obrador de Cacaus Aromàtics i la Sala de Tast de Simón Coll Xocolaters és un nou espai ubicat al bell mig de Sant Sadurní d'Anoia amb l'objectiu de continuar divulgant el món del cacau i la xocolata a través de dos conceptes:

- La Línea 'Bean to Bar' (de la fava de cacau a la rajola): una línia única de màquina restaurada de l'antiga fàbrica de Simón Coll que ens permet elaborar artesanalment diferents rajoles de xocolata procedents de cacaus únics i especials, elaborar bombons en fase de tast o produccions limitades. És una línea que es pot visitar i permetrà veure el procés d'elaboració de la xocolata de principi a fi.

-La Sala de Tast: un espai on oferim experiències personalitzades i vivencials entorn el món del cacau i la xocolata per a gaudir en grup i d'una manera amena, divertida i didàctica.

Submergir-te en un viatge apassionant als orígens del cacau i descobrir el fascinant món dels cacaus aromàtics, experimentar elaborant la teva pròpia xocolata, descobrir soprenents maridatges gastronòmics...tria l'experiència que més t'agradi i deixa't seduïr per un nou món de sensacions!

C/Hospital, 1

Zipcode: 
08770
Telephone: 
(+34)938911095
Mobile: 
(+34)601 632 904
Opening times: 

Schedule of activities:

Monday to Friday at 11am and 3.30pm

Saturdays at 11am

*Note: schedules of the activities could be adapted to the requirements of the group

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?