Segway & Tours

A SEGWAY & TOURS som uns enamorats de la vinya, de la muntanya, la platja, el cava, el vi... en definitiva, estem bojos per la nostra terra! Ens encanta el turisme d’experiències i les activitats a l'aire lliure. Combinant tots aquests ingredients ens vam proposar oferir la possibilitat de conèixer el nostre territori de la manera més original i divertida que puguis imaginar, en Segway! Amb aquest  fantàstic mitjà de transport 100% ecològic, fem rutes guiades a les comarques del Garraf i el Penedès i som experts en la ciutat de Sitges, on tenim les nostres oficines. Per suposat que tots els nostres aparells són originals marca Segway, garantia de qualitat i seguretat.

Si ets dels  que prefereixes una visita guiada a peu, no et preocupis també en fem tant a la ciutat de Sitges com a Cellers i Caves de la DO Penedès.

Tenim la sort de comptar amb molts col·laboradors amb qui poder arrodonir la nostra experiència: visites a cellers, tasts, maridatges, restaurants... Explica’ns què és el que vols i nosaltres t’ho organitzem!

Ens caracteritzem per donar un tracte professional i personalitzat.

Codi postal: 
08870
Mòbil: 
(+34) 653791595
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Commitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?