CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

Ubicat en una destil·leria d'esperit de vi construïda l'any 1814, el Centre d'Interpretació del Cava us proposa un recorregut pel món del cava per tal de conèixer els seus orígens, la seva història, els protagonistes de la indústria vitivinícola i l'esperit de celebració, que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava.

Al CIC Fassina descobrireu tot el que cal saber sobre el món del cava, la influència d'aquest a la vila i el seu patrimoni arquitectònic, mitjançant una museografia interactiva i didàctica. El recinte compte amb taules tàctils, una projecció 3D, diversos audiovisuals de diferent format i un joc de realitat augmentada que fan de la visita una experiència molt enriquidora. A més a més, gaudiu degustant un cava local acompanyat amb un petit snack elaborat també a la vila en finalitzar la visita.

Visiteu el Centre d'Interpretació del Cava i submergiu-vos en un món entre bombolles.

Tarifes:

  • Normal: 6 euros
  • Reduïda a menors: 3 euros

Serveis:

  • WIFI gratuït
  • Recinte adaptat a persones amb mobilitat reduïda
  • WC
Carrer Hospital, 23
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
34 938 913 188

Detalls

Preu: 
6.00€
Advance booking: 
Si
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Horari: 
De dimarts a divendres: Visites a les 10.30, 11.30, 12.30, i 16.30 h. Dissabtes: Visites a les 11.00, 12.30 i 17.00 h. Diumenges i festius: Visites a les 11.00 i a les 12.30 h.
Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?