MERCAT DEL PRÉSSEC D'ORDAL

 

13è MERCAT DEL PRÉSSEC D’ORDAL – SANT PAU D’ORDAL (SUBIRATS)

Dissabtes i diumenges dels mesos de Juny, Juliol i Agost.

Horari del mercat: de 9h a 14h.

Lloc: Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

Els artistes de Subirats, Josep Massana i Lesley Yendell inauguraran la tretzena edició del Mercat del Préssec d’Ordal. El dissabte 09 de juny arrenca a les 9 hores a Sant Pau d’Ordal el 13è Mercat del Préssec d’Ordal, un mercat singular on es pot comprar directament préssecs acabats de collir pels mateixos pagesos que els venen.

La inauguració serà a les 11.30 hores i dóna el tret de sortida a la temporada 2018. A la plaça Subirats es podrà adquirir l’autèntic préssec d’Ordal, i altres productes de proximitat com mel, melmelades o oli d’oliva. Un any més, destaquem les degustacions de préssec acompanyat de cava, i la possibilitat de comprar vi i cava directament dels cellers elaboradors de Subirats que participen en el maridatge.

 

Algunes de les activitats:

GELAT PRÉSSEC D’ORDAL

Degustació gratuïta i venda de gelat de Préssec d’Ordal. A càrrec de Torrons García Sirvent.

Hora: de 10h a 14h.

MARIDATGE PRÉSSEC I CAVA

Degustació gratuïta per la compra d’una caixa de préssecs. A càrrec de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers de Subirats col·laboradors.

Hora: 10h a 14h. Lloc: Zona de tast

 

Els mesos d’estiu Sant Pau d’Ordal es converteix en la capital del món del préssec

Al voltant del Mercat del Préssec d’Ordal us proposem una experiència sostenible. Ruta en bicicleta elèctrica per Subirats fins al mercat.

 

Vinimundus Penedès
En temps de collita

El proper dissabte 09 de juny a les 10 hores, coincidint amb la inauguració del 13è Mercat del Préssec d’Ordal, es tanca el cicle de Passejades dedicades al Préssec d’Ordal amb la sortida “Temps de Collita a la Terra del

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?