MICROVI 2019

Microvi, organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, és proposta única a Catalunya, que té com a objectiu donar visibilitat als vins elaborats per petits productors i donar a conèixer les zones, varietats i tipus d’elaboració que els caracteritzen. Pretén convertir-se en un esdeveniment de referència per la promoció dels vins de petita tirada, i alhora, és una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del territori considerat com a l’origen de la vinya.

Totes les activitats se celebraran de l’11 d’abril al 4 de maig de 2019 a diferents espais emblemàtics del municipi d’Avinyonet del Penedès.  Díptic Microvi 2019

La Mostra de petits cellers, acte central de Microvi, enguany reunirà una àmplia representació de petits cellers de tota Catalunya, acompanyats de cellers de diverses zones de producció franceses com a zona convidada (Provença, Borgonya, Beaujolais i Rosselló).

L’objectiu és mostrar als consumidors i agents del sector la qualitat i diversitat dels productes dels petits elaboradors, sense interferències, i amb la possibilitat d’explicar directament al visitant cadascun dels projectes.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA DE CADA ESDEVENIMENT

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?