23 empreses de l’Alt Penedès, acreditades com a punts d’informació turística

Aquests nous punts d’informació turística del territori s’ubicaran en cellers, allotjaments, restaurants i recursos turístics amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació per part dels turistes i visitants.

Després d’un cicle formatiu iniciat el mes d’octubre, des del 18 de juny l’Alt Penedès compta amb 23 nous punts d’informació turística: uns punts ubicats en diferents tipologies de recursos turístics, que cerquen poder informar al turista sobre l’oferta existent al territori i a la vegada poder-li donar suport en la organització de la seva estada.

L’Alt Penedès i l’Anoia han estat les dues comarques que han participat en aquest projecte pilot, impulsat per la Diputació de Barcelona, serveis tecnics de la gerència de turisme.

Els nous punts d’informació turística són: Masia cal Dragano, Restaurant Sol i Vi, HD Riudebitlles, Parató, Centre d’Interpretació Castell de Gelida, Ajuntament de Puigdàlber, ajuntament de Gelida, Fonda Neus, Ajuntament Vilobí, Can Cruset, Ajuntament d’Olèrdola, Artcava, Masia Can Cardús, Ajuntament de Font-rubí, Ajuntament de Les Cabanyes, Biblioteca Torres i Bages, Ca l’Helena, Hotel Rural el Molí, Ciarga, Castell de Penyafort, Galeria d’Art Palmadotze, Restaurant El Racó de la Cigonya i Can Pasqual de Gelida.

L’atorgament de distintius turístics vol millorar la qualitat de la informació que s'ofereix al territori i crear una xarxa d'informació turística publico-privada. Així mateix, les acreditacions com a punt d'informació reconeixen formalment la tasca informativa i d'assessorament que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. Tots aquests punts d’informació compten amb una identificació específica i un complet material per a poder desenvolupar aquesta funció.

L’acte que es va dur a terme a la galeria Palmadotze, ubicada al celler Mas Pujó de Santa Margarida i els Monjos, va comptar amb les intervencions del Diputat de Turisme, el sr. Ramon Riera, del President del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el sr. Santi Soler, i de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, la sra. Immaculada Ferret.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?