Agències i periodistes de diferents països han visitat el Penedès aquest setembre

Periodistes i tour-operadors d’Itàlia, Alemanya, Regne Unit i els Estats Units han pogut conèixer la diversitat d’activitats que ofereix el nostre territori.

Coincidint amb el punt més àlgid de la verema, durant aquests dies, el Penedès ha rebut  a diferents grups de periodistes i agències de viatge de tot el món, que han visitat el territori amb l’objectiu d’explicar la nostra regió (els primers) i per avaluar les possibilitats turístiques del mateix i poder així programar tours i propostes turístiques pels seus clients (les agències).

En el cas de les agències, entre els dies 26 i 29 de setembre dos grups van visitar la nostra regió: un provinent del mercat britànic i l’altre d’Alemanya, ambdós cercant propostes de valor relacionades amb l’enoturisme, la gastronomia i el patrimoni.

Al Penedès van poder visitar diferents caves i cellers, coneixer el patrimoni i la rica  gastronomia i, fins i tot, van poder participar en un workshop on les empreses del club enoturismePENEDÈS els van poder donar a conèixer les seves propostes turístiques. Els touroperadors van completar el seu viatge visitant les Do Alella i Pla de Bages.

En el cas dels professionals de la premsa, un grup de periodistes dels Estats Units, de les revistes Hombre Magazine, Jaxfax, Luxury web magazine i Travel Smart, van visitar caves i cellers del Penedès, i van realitzar activitats enoturístiques com un maridatge amb xocolates i un taller de vinya.

Ja per acabar, els dies 30 de setembre i 1 d’octubre un grup de periodistes italians, especialitzats en turisme del vi i modernisme, va visitar el nostre territori, amb un complet  programa de visites a caves i cellers i museus, acompanyat de l’excel·lent gastronomia del  Penedès.

Tota la oferta d’enoturismePENEDÈS està disponible online al web  www.enoturismepenedes.cat

enoturismePENEDÈS gestiona i coordina, amb l’Agència Catalana de Turisme i la  Diputació de Barcelona, el programa de visites de professionals de la premsa i del turismed’arreu del món que visiten aquests dies de verema el territori.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?