Aquest estiu retrata la teva #penedesexperience i emporta’t fantàstics premis!

 

PROMOCIÓ A FACEBOOK | Aquest estiu retrata la teva #penedesexperience i emporta’t fantàstics premis!

 

COM PARTICIPAR

1. Puja a Twitter o a Instagram la teva fotografia d’estiu del Penedès.

2. Etiqueta-la amb el hashtag oficial d’Enoturisme Penedès: #penedesexperience

DURACIÓ DEL CONCURS

  1. La duració del concurs és del 8 d’agost de 2016 fins al 31 de setembre de 2016

MECANISME I SELECCIÓ DE GUANYADORS

1. D'entre totes les fotografies etiquetades amb el hashtag #penedesexperience, el Jurat seleccionarà cada mes les 3 millors fotografies.

2. Aquestes fotografies es sotmetran a votació a l’Instagram d’@enopenedes. La fotografia que en el temps establert tingui més m’agrades, serà la fotografia guanyadora del mes.

3. Els períodes seran el següents:

Selecció #1 de fotografies #penedesexperience: del 08/08 al 31/08

Votació #1 de fotografies #penedesexperience: del 01/09 al 07/09.

Selecció #2 de fotografies #penedesexperience: del 01/09 al 31/09.

Votació #2 de fotografies #penedesexperience: del 01/10 al 07/10.

JURAT

1.El jurat estarà format per tres persones de Giny Comunicació

PREMIS

Guanyador selecció #1 de fotografies: dues persones a la finca de Can Bas on gaudiràs d’ un passeig entre vinyes, visita al celler i degustació dels seus vins servida amb una selecció d’aperitius.

Guanyador selecció #2 de fotografies: Una entrada doble per visitar el monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs i una entrada doble per la visita Hollywood a Jean Leon que inclou: una visita per les instal·lacions i una degustació de 4 vins de finca.

CONTACTE AMB ELS GUANYADORS I LLIURAMENT DEL PREMI

  1. La fotografia amb més m’agrades durant el període de votacions serà la fotografia guanyadora d’aquell mes.
  2. Si ets l'afortunat, et contactarem a través de la missatgeria privada d’Instagram (Instagram Direct) i et demanarem les teves dades oficials per poder explicar-te com podràs gaudir del teu premi. Necessitarem:

• El teu nom i cognoms

• El teu DNI

• Telèfon de contacte

• Correu electrònic

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS BASES.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment, qualsevol modificació, supressió i/o adicions a les presents bases.

CAUSES DE FORÇA MAJOR

L'organització es reserva el dret d'anul•lar el concurs, quan concorrin causes de força major que així ho aconsellin, sense que això pugui ser objecte de reclamació de classe alguna.

EXCLUSIONS I LIMITACIONS

En el cas que es detectés qualsevol anomalia o sospités que un participant està  impedint el desenvolupament normal de la acció podrà, de forma unilateral,  eliminar la inscripció d'aquest usuari. És important afegir que s’han habilitat els necessaris suports tecnològics per detectar qualsevol possible actuació fraudulenta o anòmala que pretengui alterar la participació en la present acció.

DADES PERSONALS

El Consorci de Promoció Turística del Penedès informa que les dades dels participants s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s'utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar la seva participació en aquest concurs. L’entitat encarregada de la gestió d'aquest serveis és el Consorci de Promoció Turística del Penedès

Es garanteix a tots els participants que s'han pres les mesures tècniques i organitzatives necessàries per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes per a aquests tipus de fitxers. En cap cas, les dades se cediran sense consentiment a altres entitats ni es tractaran amb diferents finalitats de les que es comenten en el primer paràgraf d'aquesta clàusula.

En qualsevol moment, es podrà exercir els drets d'accés, d'oposició, de rectificació i cancel·lació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, dirigint-se a Hermenegild Clascar, 2 08720. Vilafranca del Penedès.

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes per part del concursant en comportarà l'exclusió.

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?