Aturada de País 03 octubre 2017

El Conosrci s'adhereix a la convocatòria d'Aturada de Pais

El Consorci de Promoció Turística del Penedès s’adhereix a la convocatòria d’Aturada de País, de la Taula per la Democràcia, de demà 3 d’octubre i condemna enèrgicament la violència exercida per part de forces de seguretat de l’Estat per impedir l’1-O

 

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com  a  resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d’ahir a Catalunya, i vista la proposta del personal i sindicats d’aquest Consell Comarcal d’adherirse a la convocatòria d’aturada de País convocada per a demà 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia, aquesta Administració ha decidit sumar-se a dita proposta.

 

L’adhesió a l’Aturada de País prevista per demà 3 d’octubre comporta que el Consorci de Promoció Turística suspèn totalment la seva activitat institucional i també la prestació de tots els serveis.

 

El Consorci de Promoció Turística del Penedès rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes i manifesta el seu

compromís ferm en la defensa del drets civils i polítics, i també del model de convivència de la societat catalana. Així mateix, expressa la seva voluntat de continuar defensant fermament el dret a decidir i dona ple suport al President i el Govern de la Generalitat en seguir defensant la voluntat del poble català.

 

La Taula per la Democràcia és un organisme creat per un grup d’entitats i associacions cíviques de la societat catalana. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració que s’està produint els darrers dies. El grup impulsor d’aquesta Taula per la Democràcia està format per les entitats i organitzacions següents: Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC, LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió General de Treballadors (UGT) i Unió de Pagesos.

 

Vilafranca del Penedès, 2 d’octubre de 2017

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?