Dimecres, 25 d'abril, el Consorci de Promoció Turística del Penedès va celebrar el 4t workshop intern amb 60 empreses i entitats del territori.

El workshop va tenir lloc al CIC Fassina de Sant Sadurní d'Anoia i varen assistir-hi més de 60 participants; cellers, empreses de serveis turístics, restaurants, allotjaments, museus i centres d'interpretació així com les oficines de turisme del territori amb el resultat de 230 entrevistes realitzades.

Enguany com a novetat també hi va haver la presència de les entitats que promocionen la xarxa de productes de la terra a les comarques de l'Anoia, el Garraf, l'Alt Penedès i del Baix Penedès amb l'objectiu d'apropar tota aquesta oferta al sector turístic. La seva participació va ser molt ben valorada per tots els assistents que varen poder conèixer i degustar els productes agroalimentaris més singulars de l’àmbit Penedès.

 

Segons Sergi Vallès, president del Consorci,  es valora molt positivament aquesta 4a edició del workshop intern,  una acció anual prevista en el pla d'accions del Consorci de promoció Turística del Penedès, que any rere any creix en nombre de participants  i permet que tots els agents turístics del territori coneguin les novetats turístiques

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?