El Consorci de Promoció Turística del Penedès creix amb noves adhesions i participació d’Ajuntaments i entitats

  • Banyeres del Penedès, s’adhereix al Consorci i és suma als 33 municipis que ja hi participen.

 

 

Dijous, 27 d’abril, el Consorci de Promoció Turística del Penedès a formalitzat l’adhesió de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès com a nou membre consorciat.

El conveni d’adhesió es va signar a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, amb la presència del President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sr. Sergi Vallès i l’alcalde del municipi Sr. Amadeu Benach.

El Sr. Benach va mostrar el compromís de treballar en aquesta estratègia conjunta per a la promoció de l’enoturisme. Alhora, el sr. Vallès, considera molt positiu que el Consorci creixi amb noves adhesions de municipis, fet que permet estar més al costat dels ajuntaments i compartir, tant les actuacions turístiques com les necessitats i nous projectes, amb la finalitat de coordinar i treballar amb xarxa.

Actualment els 27 municipis de l’Alt Penedès ja participen en el Consorci i el repte segons Vallès, és assolir que els municipis de les altres comarques del Penedès també s’hi adhereixin, així com també altres entitats i associacions  relacionades amb el turisme.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?