El Consorci de promoció Turística del Penedès i l’editorial Alpina presenten el nou MAPA-GUIA DEL PENEDES, per a promocionar el senderisme i el cicloturisme als amants de l’excursionisme

El nom del mapa-guia és Penedès i inclou el Penedès360 com a ruta singular

Avui el Consorci ha presentat el nou Mapa-guia del Penedès publicat per editorial Alpina, dins la col·lecció Alpina50.

 

L’acte ha anat a càrrec del president del Consorci, Sergi Vallès Domingo i el senyor Marti Nadal director de l’Editorial Alpina.

 

El nou mapa-guia Penedès reflecteix tot el potencial d'un àmbit que es caracteritza pel seu paisatge clarament vitivinícola i l'oferta que l'envolta, com són els cellers visitables, recursos turístics o allotjaments. Un nou suport que reforça l’estratègia de promoció turística de la destinació al voltant del cicloturisme i el senderisme.

 

Així doncs es disposa d’un mapa a escala 1:50.000 acompanyat d’una guia en 4 idiomes on, a més de presentar la destinació, es destaquen diferents rutes temàtiques com son el Penedès360, el Camí del riu o la Via Augusta. Alhora, es presenten d’altres propostes de rutes circulars com: Cal Mota entre Sant Sadurní i Torrelavit, el itinerari del Mirador a Subirats, la Ronda de Font-rubí, la ruta dels Castells de Marca entre Olèrdola i el Parc del Foix i la Serra de la Llampa a Avinyonet del Penedès.

Segons Vallès, el mapa-guia del Penedès és fruit d’un projecte que inicia el Consorci de Promoció Turística del Penedès el 2017 amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona i  de la mà de l’editorial Alpina, en col·laboració amb entitats del territori. 

Marti Nadal, ha explicat que el mapa ja està a la venda i  que la distribució es dur a terme  a través dels canals i punts de venda habituals de l'editorial Alpina, en mercats català, espanyol i internacional. Tanmateix,  també pot adquirir-se online a la web de l'editorial Alpina https://www.editorialalpina.com/mapa-alpina/penedes/

Des del Consorci estem convençuts que aquesta és una nova oportunitat per posicionar el Penedès a través de nous canals que convidin a visitar i gaudir del territori.

 

Podeu ampliar la informació contactant amb Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès

 

nuria@enoturismepenedes.cat

T. +34 93 817 01 60

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?