El Consorci de promoció Turística del Penedès presenta PENEDÈS EVENTS, per a promocionar la oferta del turisme de reunions i celebracions al Penedès.

presentació a Caves Vilarnau
Més de 70 empreses i entitats participen a la presentació

Ahir el Consorci va fer la presentació de Penedès Events a Caves Vilarnau. L’acte va anar a càrrec de la senyora Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística, qui va explicar l’estratègia, les accions i el perquè les empreses organitzadores d’esdeveniments i celebracions poden venir al Penedès.  En aquest sentit Sala compartia que el Penedès és un territori  proper a Barcelona, que  es defineix com a flexible perquè hi ha una gran capacitat a adaptar-se a les necessitats del client i alhora autèntic i singular, doncs la oferta d’espais singulars en un entorn de vinyes és un tret diferenciador respecte a altres territoris de la província de Barcelona.

En la presentació també es va transmetre que el Consorci té per objectiu promocionar aquesta oferta i compte fer-ho coordinadament amb el Convention Bureau de Barcelona, Turisme de Catalunya i  amb les empreses i entitats del territori que actualment en formen part: 30 cellers, 4 auditoris i espais polivalents, 10 allotjaments, 6 restaurants, 11 empreses de serveis, agents locals i viticultors, i 1 botiga especialitzada.

Des de fa temps que el Penedès a mostrat interès en la promoció del turisme de reunions, però certament en els darrers anys s’han fet efectives inversions i millores en els empreses i espais públics que han permès que l’oferta creixi i s’adapti a les necessitats d’aquest turisme professional. Aquestes evidències van propiciar que des del Consorci es treballés de valent per recopilar i actualitzar tota la informació de les empreses del territori per fer-les visibles a la web de promoció en el nou espai Penedès Events.

Aquests fets, vas coincidir en un moment on dos gran entitats com són El Convention Bureau de la província de Barcelona i el Convention Bureau de la ciutat de Barcelona es van fusionar per impulsar conjuntament la oferta de Turisme de reunions a la ciutat i voltants, generant així una nova oportunitat pel Penedès i el seu posicionament.

La promoció de Penedès Events es desenvoluparà a través d’accions de publicitat, participació en fires especialitzades, workshop especialitzats, presentacions o l’organització, entre altres, de viatges especialitzats en aquest segment de mercat.

La presentació va comptar amb la presència de la senyora Anna Sánchez, cap de la oficina de promoció turística de la Diputació de Barcelona i del senyor Christoph Tessmar director del Barcelona Convention Bureau que van donar a conèixer la realitzat i les bines perspectives del mercat MICE a la província de Barcelona.

Finalment l’acte es va tancar amb una sessió de networking entre les empreses assistents i on van poder provar in situ activitats amb bicicletes elèctriques, cotxes “vintages”, segways i productes alimentaris del territori com a exemples d’oferta complementària per trobades d’empreses, estades d’incentius i celebracions.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?