El Consorci de promoció turística presenta la campanya de màrqueting Penedès Secret

PENEDÈS SECRET no ho diguis a ningú, és la nova campanya de màrqueting  que acaba de presentar el Consorci de promoció turística del Penedès.

El Consorci de promoció turística presenta la campanya de màrqueting Penedès Secret

PENEDÈS SECRET no ho diguis a ningú, és la nova campanya de màrqueting  que acaba de presentar el Consorci de promoció turística del Penedès.

Ahir en un entorn únic i singular del Penedès, entre molins papares i el camí del Riu, el CPTP va presentar la campanya de màrqueting turístic “Penedès Secret no ho diguis a ningú”  a Sant Pere de Riudebitlles. Un acte amb molta assistència que va començar amb un recorregut pels carrerons de la vila fins arribar al Moli de Cal Xerta i l’espai HD Riudebitlles, on es van descobrir els primers secrets del Penedès a través d’una exposició que anirà recorrent els municipis del Penedès.

La campanya té com a objectiu seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori i  fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació.

Ahir es varen desvetllar els 10 primers Secrets del Penedès, fruit de les converses, entrevistes i trobades amb els seus protagonistes i altres agents del territori, que junts han fet possible que aquests secrets siguin encara més especials.

Penedès Secret, vol ser un repositori de secrets per descobrir el territori, alguns coneguts per força gent, d’altres gairebé guardats amb pany i clau i que només coneixen els afortunats de la zona. Mica en mica, secret a secret, s’aniran descobrint al públic i aviat esdevindran un punt de partida per mostrar també tota l’oferta turística del Penedès, tant d’agents públics com privats, per tal que el visitant pugui reservar i trobar propostes relacionades.

Aquesta campanya feta amb molt de cor i amb molt recorregut per endavant, s’ha desenvolupat des del Consorci amb l’empresa Aquells nois tan simpàtics i el suport de la Diputació de Barcelona.

Vols descobrir els secrets? Segueix-nos a xarxes o entra al web www.enoturismepenedes.cat/ca/penedes-secret, descobreix-los, comparteix-los i gaudeix-los, mica en mica anirem descobrint els secrets. Ens expliques el teu?

 
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?