El nou vídeo d’enoturismePENEDÈS rep el Premi Alimara

Premis Alimara 2014

En el marc de l’Hotel Alimara de Barcelona, seu del prestigiós centre CETT, especialitzat en la formació en turisme i hostaleria, ha tingut lloc la gala d’entrega de la trentena edició dels Premis Alimara, que des del 1985 premien les millors campanyes i materials de promoció turística, tant de les institucions com de les empreses. En aquesta edició tant especial, enoturismePENEDÈS ha rebut el Premi Alimara Destinació pel seu nou vídeo promocional, que sota la campanya Penedès Pura Emoció, s’ha llençat al mercat a finals de desembre de 2013. Produït per Punt TV Comunicació Audiovisual, amb la col·laboració de l’agència Parenthesis, aquest vídeo presenta el Penedès i els seus recursos en un vídeo de 4 minuts, que de forma dinàmica i amb imatges de gran qualitat i impacte, porten a l’espectador a gaudir, fins i tot en primera persona, d’experiències emocionants i espais únics del Penedès.

El jurat, format per representants del CETT i del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) –entitats organitzadores– i per reconeguts especialistes en turisme, disseny i comunicació, ha guardonat per unanimitat el vídeo Penedès Pura Emoció amb el premi Alimara Destinació 2014 en l’apartat de institucions d’àmbit local. El jurat ha destacat l’originalitat de fer un vídeo amb doble discurs: un, centrat en el paisatge del vi i l’altre, en les persones i les activitats que es poden fer en la destinació, emfatitzant l’experiència i les possibilitats del Penedès per a tots els públics.

El premi ha estat recollit per Francesc Olivella, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, qui ha agraït el reconeixement destacant que “aquest és el primer vídeo promocional del Penedès com a destinació turística, donant a conèixer d’una manera directa el territori a través de les experiències”. Per la seva banda, Núria Sala, directora d'enoturismePENEDÈS, s’ha mostrat molt orgullosa amb el reconeixement “fruit d’una feina molt intensa i realitzada amb moltes ganes per part de tothom”, i ha volgut agrair molt especialment la implicació directa dels establiments, recursos turístics i de totes les persones que apareixen al vídeo.

Jordi Escofet, realitzador i responsable de la productora vilafranquina Punt TV, ha destacat que “en els últims deu anys hem realitzat audiovisuals que s'han emès arreu del món, però aquest ha estat sens dubte un dels millors projectes que Punt TV ha produït. Estem molt contents per la confiança que enoturismePENEDÈS ha dipositat en nosaltres i a Parenthesis per tota la seva col·laboració i suport”.

Per la seva banda, Francesc Palau, soci de Parenthesis, agència de màrqueting i comunicació amb una forta presència en l’àmbit enoturístic i responsable de la comunicació d’enoturismePENEDÈS, s’ha mostrat molt agraït per la distinció i ha destacat que “la campanya i el vídeo són una excel·lent eina per donar a conèixer els recursos turístics del Penedès, buscant l’emoció que desperten unes imatges, tant per aquells que coneixen el territori, com per als que no”.

El vídeo, àmpliament difós entre les xarxes socials des del seu llançament, ha estat projectat durant l’edició d’aquest any del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (Sitc) juntament amb la resta de campanyes guanyadores.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?