El Penedès es suma a l’Any del Turisme Esportiu a Catalunya

El Consorci publica un calendari amb més de 25 esdeveniments esportius al territori

En motiu de l’Any del Turisme Esportiu a Catalunya, el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha publicat un calendari online que recull els esdeveniments esportius al Penedès durant el 2020. D’aquesta manera, esportistes i aficionats d’arreu poden trobar en un sol espai tant proves competitives com lúdiques, de diferents modalitats, en els municipis de tota la destinació Penedès.

El nou calendari, que es pot consultar a la portada del web enoturismepenedes.cat, té un valor informatiu pel públic de proximitat, però sobretot té com a objectiu potenciar l’esport i l’estil de vida saludable com a tret diferenciador, donar suport a municipis, recursos i empreses a crear productes de turisme esportiu o actives que contribueixin a desestacionalitzar l’oferta turística i fomentar una major distribució territorial de l’activitat turística. En definitiva, donar a conèixer el Penedès al visitant des d’una perspectiva menys coneguda fins ara.

El calendari s’obre amb un primer recull de més de 25 proves, que han facilitat els ajuntaments, i que poden anar augmentat al llarg de l’any. Municipis i organitzadors poden enviar la informació a info@enoturismepenedes.cat.

Entre aquests esdeveniments, destaca la 2a edició de la Penedès 360 Challenge, que ja té noves dates i ubicació: serà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre a Guardiola de Font-rubí. La marxa no competitiva tindrà de nou dues modalitats, a peu i en bicicleta, i pretén consolidar l’esdeveniment com una data esportiva, festiva i turística de referència al Penedès.
 

  • Podeu visualitzar el calendari en el següent enllaç
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?