Els xinesos s’interessen per l’oferta enoturística del Penedès

Un grup de professionals d’agències de viatges xineses, visiten el Penedès, amb motiu de la celebració de la fira EIBTM, un dels esdeveniment de referència en el segment de la organització de reunions i congressos.

El darrer cap de setmana, el Penedès ha rebut la visita d’un grup de professionals d’agències de viatge xineses, que han visitat la nostra comarca per conèixer alguns dels recursos que ofereix en el marc del turisme de congressos i reunions, així com la oferta complementària a la celebració d’aquests. El grup va començar la seva visita de diumenge al recentment inaugurat Vinseum, per seguidament desplaçar-se fins al celler Vallformosa, on van poder veure els espais de què disposa el celler per a la organització de reunions i congressos i on també van poder degustar alguns dels seus vins i caves, maridats amb diferents productes. Els xinesos van voler aprofitar també l’estada per conèixer la oferta en allotjament, motiu pel qual van visitar l’Hotel Casa Torner i Güell, i van complementar la seva visita amb una ruta guiada pel centre històric de Vilafranca del Penedès, cosa que van poder fer de la mà de Tríade.

Des d’enoturismePENEDÈS, han volgut destacar la importància d’aquesta acció, per una banda, per dur-se a terme amb professionals del mercat xinès, un dels de referència actual i futura en quant a emissió de turistes i visitants, i per l’altra, per tractar-se del turisme de congressos i reunions, una activitat totalment consolidada a Barcelona, i que precisa constantment d’anar-se renovant i ampliant amb una oferta atractiva com la que representa l’enoturisme.

El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, a més, i com a línia estratègica per enoturismePENEDÈS, ha estat present a la fira EIBTM en un espai propi sota el paraigües de la Diputació de Barcelona, amb un catàleg específic de propostes en aquest àmbit.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?