enoturismePENEDÈS farà venda directa al Saló de Turisme de Catalunya

enoturismePENEDÈS al SITC
Empreses del club enoturismePENEDÈS han creat paquets, ofertes i promocions pel Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que es comercialitzaran directament a l’estand d’enoturismePENEDÈS al saló.

Del 4 al 6 d’abril de 2014, enoturismePENEDÈS tindrà presència, un any més, al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), el saló líder en certàmens de turisme dirigits a públic final a Espanya, ubicat al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona. Situat al Palau P8, Nivell 0, carrer C, estand 397, l’estand ocuparà 80m2, el doble que a l’anterior edició del saló.

Com a novetat destacada, enoturismePENEDÈS posarà a la venda de manera directa des del seu estand al SITC, ofertes i promocions creades pels seus associats específicament per a aquest esdeveniment. Promocions 2x1, descomptes en visites i paquets turístics especials amb allotjaments, visites i àpats, són algunes de les ofertes que trobareu al saló. Aquestes promocions també es podran reservar des del web d’enoturismePENEDÈS durant els dies del saló.

Amb l’objectiu que no tan sols s’informin, sinó també tastin el Penedès, s’ha creat la nova barra de vins i caves amb tast gastronòmic, on els cellers Gramona, Jean Leon, Mas Comtal, Pere Ventura, Torres i Vilarnau, hi oferiran els seus productes durant tot el dia, juntament amb els restaurants Ca la Katy, Cal Padrí, Fonda Neus, Sol i Vi i Ticus. D’aquesta manera la oferta enogastronòmica del Penedès quedarà integrada dins la oferta gastronòmica del Saló Internacional de Turisme de Catalunya.

L’espai experiències serà una zona d’activitats amb múltiples propostes i presentacions. El divendres 4 d’abril s’hi realitzarà un maridatge de poesia i vins de Subirats, un tast sensorial creat per Gramona i el restaurant Ticus, un taller de vermuts i un taller de Catànies Cudié. Dissabte es presentarà La Pedals de clip (una ruta de bicicletes clàssiques pel Penedès), es realitzaran tallers de castellers i de sals i herbes, l’activitat Tasta Vilarnau i una activitat gastronòmica del restaurant Fonda Neus. Un simulador de surf, de l’estació nàutica de Vilanova i la Geltrú, un tast de vins de la DO Penedès i un maridatge de poesia i vins de Subirats, clouran les activitats del diumenge.

Com en les edicions anteriors, es mantindrà una zona d’informació turística i d’atenció al visitant, on es donaran a conèixer tots els recursos turístics d’enoturismePENEDÈS i les propostes dels seus membres.

Un any més, enoturismePENEDÈS ha unit esforços amb el Patronat de turisme de Sant Sadurní d'Anoia, el Patronat de turisme de Subirats, el Servei de turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i empreses del club d’enoturismePENEDÈS, per poder tenir una gran presència del Penedès al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

A destacar també que enoturismePENEDÈS tornarà a ser la única destinació enoturística present a la fira, cosa que segurament motivarà una excel·lent assistència de públic, així com una gran cobertura per part dels mitjans de comunicació.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?