enoturismePENEDÈS ja disposa del seu propi responsable comercial

enoturismePENEDÈS. Foto: Blai Carda
L’oferta enoturística de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i El Garraf, disposa des del passat mes d’octubre d’un professional dedicat a la comercialització de la seva oferta

19/11/14 - Des del passat mes d’octubre, enoturismePENEDÈS ja té al carrer un professional, dedicat a la comercialització de la seva oferta, acció englobada dins el seu pla estratègic, i que segons paraules del seu President, Santi Soler, ha de permetre seguir avançant amb peu ferm cap a l’assoliment dels objectius de comercialització definits. Aquesta incorporació, segons Soler, respon directament a la voluntat de seguir esdevenint una destinació turística de referència dins el panorama internacional.

Entre les tasques destacades d’aquest responsable comercial hi ha la gestió comercial amb tour-operadors, agències de viatges i col.lectius, assistència a workshops, fires i gestió i acompanyament dels fam trips que ens visitin des de mercats emissors.

Els objectius de comercialització per aquest 2015, estaran alineats tant amb els de l’Agència Catalana de Turisme com amb els de la Diputació de Barcelona, que ja des de l’any 2014 aposten fermament per l’enoturisme, que tenen com a mercats prioritaris Catalunya, i a nivell internacional, Alemanya, Regne Unit ; Benelux, França i els Països Nòrdic.

Entre les properes accions que es duran a terme per part d’aquest responsable comercial, hi ha l’assistència a EBTM (fira de turisme de reunions a Barcelona) i un Workshop temàtic a Londres amb Agències i Tour-operadors.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?