enoturismePENEDÈS a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Mostra de vins i caves de Catalunya
enoturismePENEDÈS acosta un any més al públic barceloní les propostes turístiques del Penedès

enoturismePENEDÈS a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

enoturismePENEDÈS acosta un any més al públic barceloní les propostes turístiques del Penedès, en el marc de la 33a edició d’aquest esdeveniment que organitza anualment l’Incavi

Els passats 21, 22, 23 i 24 de setembre s’ha dut a terme una nova edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, l’esdeveniment que anualment i des de fa 33 anys, organitza l’Incavi, per tal de difondre el vi català i la seva cultura entre els barcelonins, així com entre els turistes que visiten aquestes dates la ciutat.

Un any més enoturismePENEDÈS, fidel a la seva aposta pel turisme de proximitat, una de les seves principals línies d’actuació, ha estat present en la Mostra, donant a conèixer les propostes de les empreses i recursos del territori. Enguany l’espai d’enoturismePENEDÈS ha estat ubicat sota el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme, juntament amb els altres territoris que disposen de propostes relacionades amb aquest important i creixent sector del turisme.

Des d’enoturismePENEDÈS es valora molt positivament la participació, ja que permet consolidar la marca i les seves propostes entre l’important mercat de Barcelona, estratègic pel territori.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?