Inauguració de la Xarxa d'àrees d'autocaravanes RV PENEDÈS sites&vineyards

12 àrees ubicades a dotze municipis del Penedès

Una nova proposta al servei del autocaravanista per descobrir i gaudir de la destinació.

Avui 19 de novembre a l’àrea d’autocaravanes de Sant Martí Sarroca hem inaugurat la Xarxa d’àrees d’autocaravanes RV Penedès, acompanyats pel Diputat Delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el president del Consorci de Promoció Turística del Penedes i els representants alcaldes i regidors dels municipis que formen part d’aquesta xarxa.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès l’any 2016 en el marc de la línia de subvencions Meses de Concertació de la Diputació de Barcelona va aconseguir el suport per econòmic per desenvolupar el projecte de Xarxa d’àrees d’autocaravanes,  que dotava al Consorci d’una subvenció que amb el cofinançament dels municipis participants superava la  inversió total en més de 200.000€.

RV Penedès vol oferir un servei al visitant que es desplaça en camper o autocaravana, que permeti visitar els pobles, els seus voltants i els atractius turístics de la destinació. La promoció turística i l’impuls al comerç de proximitat estan totalment vinculats a aquest projecte, permetent fomentar la relació entre ens públics i el sector privat.

Actualment la xarxa, es distribueix pel territori en 12 municipis, tots ells de fàcil accés des de les carreteres locals, vies principals de comunicació l'AP-7, la N340, la C-15 i també la xarxa de transport públic de rodalies i busos que ens permeten la connexió amb la ciutat de Barcelona de manera molt ràpida i còmode.

Els 12 municipis que configuren la xarxa i que ofereixen serveis unificats als seus usuaris son: Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Vilobí del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Sant Cugat de Sesgarrigues, Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i el Pla del Penedès. 

Tanmateix aquest és un projecte viu i obert a créixer, tant amb nous espais públics com a incorporar a establiments privats que sumin a la iniciativa. 

RV PENDÈS és una nova proposta que segueix l’estratègia de màrqueting de Turisme de Catalunya, de productes 4D: Desestacionalitzadors, generadors de Despesa, Descentralitzadors i Diversificadors.

Sens dubte, la nostra destinació té atractius suficients per seduir a aquests usuaris i si li sumem la nostra ubicació estratègica en els desplaçaments de nord a sud i de sud a nord, ens fan pensar que tenim una gran oportunitat per posicionar-nos com a destinació amable amb l’autocaravanista.

Iniciem doncs un llarg i engrescador, recorregut per seguir treballant en la gestió i promoció d’aquest producte amb un pla d’actuacions que es desenvoluparan al llarg del 2020.

Més informació a https://www.enoturismepenedes.cat/ca/rv-penedes-sites-vineyards

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?