LA GUIA D'ENOTURISME DEL PENEDÈS, PRESENTADA DILLUNS, REP EL PREMI A LA MILLOR GUIA D'ENOTURISME D'ESPANYA PER GORUMAND WORLD COOKBOOK AWARDS

LA GUIA D'ENOTURISME DEL PENEDÈS, PRESENTADA DILLUNS, REP EL PREMI A LA MILLOR GUIA D'ENOTURISME D'ESPANYA PER GORUMAND WORLD COOKBOOK AWARDS

Doblement contents. Dilluns es presentava la Guia d'Enoturisme del Penedès de Lluís Tolosa i dimecres rebia aquest gran premi.

 

El jurat de The Gourmand Awards ha anunciat que la Guia d'Enoturisme del Penedès ha rebut el premi nacional en la categoria Best Wine Tourism Book.
 

El President del jurat Gourmand World Cookbook Awards ha dit que "Lluís Tolosa és un dels millors escriptors del vi d'Europa, amb un enfocament sobre Catalunya, i expert en tots els vins d'Espanya. És independent i molt professional. Aquesta nova guia és un veritable plaer".

Des d'enoturismePENEDÈS conjuntament amb tots els que hem participat en aquest gran projecte, compartim avui una gran felicitat i celebrem molt aquest premi. Un reconeixement merescut a la gran tasca que a dut a terme en Lluís Tolosa, amb l'edició de la Guia d'Enoturisme del Penedès i també, un premi pel Penedès, que dia a dia treballa per posicionar el territori com a destinació enoturística.

 

Aquesta guia ha rebut el suport  de  Diputació de Barcelona, Denominació d’Origen Penedès, Diputació de Tarragona i enoturismePENEDÈS, a més d’altres entitats del territori.

Després d'aquest premi, la Guia d'Enoturisme del Penedès competirà amb guanyadors d'altres països, pel reconeixement de "The Best in the World", els resultats s'anunciaran el pròxim mes de maig a la Cerimònia anual de Gourmand Awards a Yantai, Xina. Us imagineu?

Moltes felicitats Lluís Tolosa i gràcies per ajudar-nos a donar a conèixer el Penedès al món.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?