L’Ajuntament de Piera és el primer municipi de l’Anoia que s’adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès.

Signatura al Ajuntament de Piera
El Consorci de Promoció Turística del Penedès creix en adhesions de municipis de l’àmbit Penedès per a treballar coordinadament l’estratègia turística.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès acaba de formalitzat l’adhesió de l’Ajuntament de Piera com a nou membre col·laborador del Consorci.

El conveni d’adhesió es va signar a l’Ajuntament de Piera, amb la presència del President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sr. Sergi Vallès i l’alcalde del municipi Sr. Josep Llopart, acompanyats per la regidora municipal Sra. Vanesa Fernandez-Arroyo.  

El Sr. Llopart va mostrar el compromís de treballar en l’estratègia turística conjunta, alhora que va mostrar la seva satisfacció de ser el primer municipi de l’Anoia que s’adhereix al Consorci. El Sr. Sergi Vallès, va valorar molt positivament que els municipis de l’Anoia comencin a adherir-se al Consorci i que aquest treball en xarxa per a la promoció turística sigui cada dia més ampli i ferm.

Actualment més de 40 municipis de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia ja participen en el Consorci i el repte segons Vallès, és assolir que la resta de municipis també s’hi adhereixin, així com també altres entitats i associacions  relacionades amb el turisme

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?