Mercat d’Escapades, l’excusa perfecta per reservar experiències i escapades al Penedès amb un 10% de descompte

Mercat d’Escapades, l’excusa perfecta per reservar experiències i escapades al Penedès amb un 10% de descompte.
La promoció serà vigent del 2 al 10 de maig amb reserves a www.enoturismepenedes.cat

 Per 5è any consecutiu, el Consorci de Promoció Turística del Penedès serà present a la fira “Mercat d’Escapades” del 3 al 5 de maig que es farà a l’Arc de Triomf de Barcelona, per donar a conèixer l’oferta turística del territori. La fira pretén ser un autèntic “mercat” on poder comprar activitats i escapades in situ, i per aquest motiu, a l’estand d’enoturismePENEDÈS s’hi podran trobar com a reclam experiències turístiques amb un 10% de descompte.

Durant els dies del Mercat d’Escapades i fins el 10 de maig, tothom podrà gaudir d’aquesta promoció, reservant al web www.enoturismepenedes.cat i utilitzant el codi promocional MERCATESCAPADES, i on s’hi podran trobar més de 25 experiències i escapades, des de visites a cellers, tastos, maridatges,  esmorzars entre vinyes, art i cultura, senderisme i estades amb nit inclosa.  

El Mercat d'Escapades és una fira a l’aire lliure organitzada per l'Agència Catalana de Turisme, que permet donar a conèixer al públic local les propostes turístiques d'àmbit de tota Catalunya, i tenir l’oportunitat de preparar les pròximes escapades disposant de tota la informació en un sol lloc. Al Mercat d’Escapades podreu triar les que més us agradin i només haureu de trobar el moment per gaudir-ne amb la millor companyia. 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?