Molt bona acollida del Workshop intern enoturismePENEDÈS

67 empreses i entitats turístiques participen al Workshop intern d'enoturismePENEDÈS

 

Es tracta d'establir sinergies per oferir al visitant una proposta turística més interessant

Dijous al matí es va dur a terme al Centre d'Interpretació del Cava, CIC-Fassina una jornada de workshop intern d'enoturisme Penedès, en el qual hi van participar 67 empreses i entitats amb l'objectiu d'establir relacions, aprofundir en el  coneixement de l'oferta turística del Penedès i poder traçar estratègies i iniciatives conjuntes.

Segons explicava Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística Enoturisme Penedès “És un punt de trobada amb tots els agents que formen part d'Enoturisme Penedès, que actualment acull a 193 empreses, però no només hem convidat el sector privat, sinó que també hi ha entitats i recursos turístics de la nostra destinació; el que volem propiciar és que es coneguin bé, ja que entenem que aquesta és la clau per crear producte turístic, per generar noves experiències, per poder fer propostes conjuntes més interessants per al visitant. La prova que el sector és molt actiu és que avui aquí tenim 67 empreses i entitats i més d'un centenar de persones”.

Enoturisme Penedès ha organitzat aquesta activitat a petició de les pròpies empreses. Els workshop proporcionen una bona oportunitat de negoci. En aquest cas durant el matí s'han dut a terme reunions de 10 minuts cadascuna entre cadascun dels ens participants, que oferien els seus serveis turístics i culturals i miraven de buscar sinergies entre ells.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?