PENEDÈS 360 CHALLENGE · 27 - 29 de setembre

Neix una nova experiència la voltant de l'esport i el vi, vinculada el producte turístic Penedès360

Avui s'ha fet llançament de la PENEDÈS360 CHALLENGE. Un esdeveniment esportiu al Penedès, on el Conosrci de Promoció Turística del Penedès hi treballarà coordinadament i en serà partner destacat. 

Sens dubte una bona oportunitat per reforçar i donar a conèixer la proposta del Penedès360 i promocionar el turisme esportiu al Penedès. Un territori excel·lent i molt agraït per recorre a peu i en bicicleta.

Penedès, 15/01/2019. Acaba de néixer una nova experiència al Penedès. El cap de setmana del 27 al 29 de setembre, aquesta privilegiada zona catalana es convertirà en l’epicentre nacional de l’esport amb la celebració d’un esdeveniment que reunirà ciclistes, corredors, empreses de servei turístic, d’esport i d’enologia, la Penedès 360 Challenge (P360C). Amb l’objectiu de córrer i pedalar entre les vinyes, passar per indrets desconeguts i descobrir cellers del territori de la DO Penedès, el club La Nova Fita organitza una original iniciativa que dinamitzarà el territori implicant municipis, empreses i esportistes. La vinya i la verema, les portadores, els cups i el vi són part de l’ADN del Penedès. Al voltant d’aquest món apassionant es va crear la Penedès 360, un seguit de rutes que permeten recórrer aquest paradís de vinyes sota la influència del sol i del Mediterrani. Ara, la nova Penedès 360 Challenge té l’objectiu de reunir en un cap de setmana esportistes, visitants i amics al voltant del vi i de la ruta Penedès 360. El lloc triat per a aquesta primer edició és el Pla del Penedès. I durant tres dies hi haurà iniciatives relacionades amb les activitats locals, així com diferents curses de bici i córrer amb distàncies i dificultats per a tots els públics. Divendres 27 de setembre, a la zona de recollida de dorsals i bossa del corredor, es podran ja visitar els diferents estands que donaran a conèixer les activitats diverses que es desenvolupen al territori: amb mostres i tast de productes, així com interessants xerrades i projeccions. Dissabte serà el dia del running. Hi haurà quatre curses: la Marató del Vi, de 42 km, la Mitja d’Ull de Llebre, de 21 km, i la Popular del Xarel·lo, de 10 km. A més a més, la canalla podrà divertir-se amb la Corre-xic. Igualment es podrà seguir gaudint de les diferents activitats que proposaran empresaris, elaboradors i entitats. Diumenge serà el dia dels ciclistes. la Pedals del Vi, una sortida gràvel no competitiva per camins, pistes i carreteres secundàries, la cursa de BTT, Pedals de Verema, de 40 km, i la Pedals de Most, una pedalada popular perquè la gaudeixin petits i grans. En finalitzar les activitats diàries tindrà lloc l’entrega de premis corresponents. Sol, en equip o en família, la Penedès 360 Challenge s’ha dissenyat per oferir un cap de setmana complet d’esport i enoturisme per a tots els públics.

Les inscripcions s’obriran al març

Més informació a: www.penedes360challenge.com

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?