Penedès 360 Challenge esport & turisme

Penedès 360
Un maridatge perfecte

Penedès 360 Challenge

 

  • El cap de setmana del 27 al 29 de setembre de 2019, el Penedès es convertirà en l’epicentre de l’esport i el turisme actiu.

  • Ja estan disponibles les inscripcions per a les curses de trail running i de BTT i gràvel a la web oficial: www.penedes360challenge.com

  • El preu promocional reduït estarà obert fins al 30 d’abril

  • Aquells que s’inscriguin en equip a la mitja marató o a la marató tindran un 10% de descompte

 

El cap de setmana del 27 al 29 de setembre, el Penedès acollirà la Penedès 360 Challenge. Una festa de l’esport i el turisme que permetrà córrer i pedalar per camins entre vinyes i boscos, descobrir nous indrets, fer avituallaments en cellers i gaudir de les propostes turístiques del Penedès. Una original iniciativa que dinamitzarà el territori implicant municipis, empreses, esportistes i visitants.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha estat impulsor d’aquest esdeveniment amb l’objectiu de, edició rere edició, convertir les 3 rutes circulars Penedès 360 (modalitats BTT, Slowbike i Trekking) en una proposta de referència turística de la destinació tot combinant per etapes: esport, paisatge, turisme, visites a cellers, allotjaments i serveis.

Sobre els traçats de la proposta turística del Penedès360, La Nova Fita, organitzadora de l’esdeveniment esportiu Penedès360 Challenge, ha dissenyat per a aquesta edició unes rutes que seran un repte engrescador per als amants del running i la bicicleta.

El punt de sortida triat per a aquesta primera edició és el Pla del Penedès. Durant tres dies hi haurà un petit espai de fira amb activitats com: rutes en bicicleta elèctrica, marxa nòrdica, tast de vins, xerrades, música i films, botigues, serveis i punts d’informació turística, obert al públic.

La Penedès 360 Challenge, ja ha obert inscripcions. Els esportistes que desitgin participar en aquesta primera edició, tant els corredors com els ciclistes, ja poden formalitzar la seva inscripció a la web oficial: www.penedes360challenge.com

Els primers a apuntar-s’hi tindran premi en forma d’important descompte. L’organització a anunciat una primera tarifa reduïda que suposa un estalvi de més del 20% dels preus. D’aquesta forma fins al 30 d’abril s’han establert unes tarifes de 32 €, 19 € i 16 € (10 € sense samarreta) per als corredors de la Marató del Vi (42 km), Mitja d’Ull de Llebre (21 km) i Popular de Xarel·lo (10 km). A més a més, aquells que s’inscriguin en equip a les curses de 21 km o 42 km tindran un 10% de descompte. En aquests preus s’inclouen serveis com assegurança d’accidents, avituallaments, cronometratge o la bossa del corredor amb samarreta tècnica de la marca Tàctic.

Per participar en les curses amb bicicleta de muntanya, la primera tarifa és de 33 € la Pedals de Vi Gràvel i BTT (90 km), 28 € la Pedals de Verema BTT (40 km) i 18 € (10 € sense mallot) la Pedals de Most (10 km), preus que donen dret a avituallaments, assegurança, bossa del corredor amb mallot Tàctic, fotografies, massatge, cronometratge o servei mèdic.

Divendres 27 de setembre, a la zona de recollida de dorsals i bossa del corredor, es podran ja visitar els diferents estands, que donaran a conèixer les activitats diverses que es desenvolupen al territori: amb mostres i tast de productes, així com interessants xerrades i projeccions.

Dissabte serà el dia del running. Hi haurà quatre curses: la Marató del Vi, de 42 km, la Mitja d’Ull de Llebre, de 21 km, i la Popular del Xarel·lo, de 10 km. A més a més, la canalla podrà divertir-se amb la Corre-xic. Igualment es podrà seguir gaudint de les diferents activitats que proposaran empresaris, elaboradors i entitats. Al finalitzar les activitats tindrà lloc l’entrega de premis.

Diumenge serà el dia dels ciclistes. La Pedals del Vi, una sortida gràvel per camins, pistes i carreteres secundàries, la cursa de BTT, Pedals de Verema, de 40 km, i la Pedals de Most, una pedalada popular perquè la gaudeixin petits i grans. Les pedalades no seran competitives.

Sol, en equip o en família, la Penedès 360 Challenge s’ha dissenyat per oferir un cap de setmana complet d’esport i enoturisme per a tots els públics.

 

Més informació a: www.penedes360challenge.com

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?