PENEDÈS SECRET, no ho diguis a ningú de gira!

3 i 4 d'agost · Exposició a Sant Pere de Riudebitlles

En el marc de la festa Major de Sant Pere de Riudebitlles,  els veïns i veïnes d’aquesta població així com els pendensnecs i poenedesneques que ho desitgin podran visitar l'exposició Penedès Secret.

En un entorn únic i singular del Penedès, entre molins papares i el camí del Riu “Penedès Secret no ho diguis a ningú” estarà exposant els 10 primers secrets del Penedès. L’exposició té lloc en 2 espais; el Moli de Cal Xerta i l’espai HD Riudebitlles. L’exposició obrirà les seves portes els dies 3 i 4 d’agost de 18:00h.a 21:00h.

La campanya té com a objectiu seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori i  fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació. Per aquest motiu, durant l’exposició els visitants podran dipositar en una bústia els seus secrets  que seran entregats al Consorci de promoció turística del Penedès i possiblement esdevinguin un futur secret a compartir pel Penedès.

La campanya de màrqueting del Consorci de Promoció turística del Penedès és Penedès Secret no ho diguis a ningú i consisteix en un repositori de secrets del territori, alguns coneguts per força gent, d’altres gairebé guardats amb pany i clau i que només coneixen els afortunats de la zona. Mica en mica, secret a secret, s’aniran descobrint al públic i aviat esdevindran un punt de partida per mostrar també tota l’oferta turística del Penedès, tant d’agents públics com privats, per tal que el visitant pugui reservar i trobar propostes relacionades.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?