Presentació MIRAVINYA• explora el Penedès

El President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Il•l. Sr. Sergi Vallès va inaugurar, el passat 3 d'octubre, la nova proposta turística de MIRAVINYA •explora el Penedès, al Miravinya del Balcó del Penedès de Font-rubí.

La presentació ha comptat amb l'assistència de l'Il•lm Sr. Pere Regull, Diputat adjunt de Turisme de Diputació de Barcelona i el Sr. Xavier Lluch, alcalde de Font-rubí, a més d'alcaldes, regidors i tècnics dels municipis implicats en aquest projecte.

Miravinya, explora el Penedès, és un nou producte turístic territorial, concebut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, que ens ofereix una proposta de ruta per descobrir el Penedès. Aquesta ruta compta amb 5 miradors, els anomenats MIRAVINYA:
El balcó del Penedès a Font-rubí.
La Cadira a Torrelavit.
La Bardera a Subirats.
el Circell d'Avinyonet del Penedès.
Mirador de Sant Pau a Vilafranca del Penedès.

I 10 atractius turístics que enllacen amb els 5 Miravinyes a través d'una ruta que pretén mostrar els millors paisatges del Penedès. Els 9 punts d'interès són:
El riu Mediona (Sant Quintí de Mediona).
Els molins Paperers del riu de Bitlles (Torrelavit), l'ermita de Sant Benet d'Espiells (Sant Sadurní).
Les Cases d'estiueig (Gelida)
El nucli i Palau de Torre-ramona (Subirats).
El monestir de Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedès).
El castell i convent de Penyafort (Santa Margarida i els Monjos).
El nucli de Castellet (Castellet i la Gornal).
El Santuari de la Mare de Déu de Foix (Torrelles de Foix).
El Parc dels Talls (Vilobí del Penedès).

Aquesta nova oferta turística que va dirigida a tots els públics i és apte per fer amb família, busca la mobilitat del turista per tot el territori, provocant anar d'un Miravinya a l'altre passant pels punts d'interès i potenciant l'ús de serveis turístics d'arreu del territori.

Miravinya, explora el Penedès, es promociona a través de la web d'enoturismePENEDÈS http://www.enoturismepenedes.cat/ca/miravinya-explora-el-penedes, on es pot visualitzar la ruta per fer en cotxe i on es pot descarregar també l'APP que permetrà descobrir les llegendes i històries que s'amaguen en cada punt, així com donar resposta a preguntes com Què van trobar els romans en aquesta terra? Què hi fan els molins paperers? Què converteix el vi del Penedès en especial? A través de la ruta la vostra visió del Penedès haurà canviat per sempre.
Per donar a conèixer aquest producte també s'ha editat el fulletó disponible en català, castellà, anglès i francès (idiomes) en què també es trobarà tota la informació en les plaques informatives que hi ha en cada punt que configura la ruta.

Miravinya, explora el Penedès, compta amb la implicació de 12 municipis del territori i és una iniciativa del Consorci de Promoció turística del Penedès i ha estat possible gràcies al finançament de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès, Subirats, Avinyonet del Penedès, Torrelavit i Font -rubí. Alhora que també ha Comptat amb la bona disposició i participació de particulars que amb la cessió de terrenys han fet realitat aquest projecte.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?