Sergi Vallès, nou president del Consorci de Promoció Turística del Penedès

El passat dijous, dia 30 de juliol, es va celebrar el Ple del cartipàs del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per aprovar el funcionament dels diferents òrgans de Govern i assignar les funcions als consellers de l’Equip de Govern. Va ser en aquest acte on es va delegar la presidència del Consorci de promoció turística del Penedès al senyor Sergi Vallès.

En roda de premsa feta avui a la seu d’enoturismePENEDÈS, Francesc Olivella, ha comentat la importància del Consorci com a entitat de promoció turística del territori, duent a terme projectes importants com és la senyalització enoturística. Olivella ha remarcat que en aquests darrers anys s’ha aconseguit l’adhesió de nous ajuntaments i Consells Comarcals com a Consorciats i com a col·laboradors del Consorci i que es seguirà amb l’estratègia de cohesió a través de les entitats públiques i/o privades del territori per unir esforços per la promoció del Penedès com a destí enoturístic. Francesc Olivella, està molt satisfet de la feina feta aquests darrers anys, la qual procedeix d’una bona base i llegat anterior. enoturismePENEDÈS seguirà essent un projecte obert per recursos i petites, mitjanes o grans empreses que tenen com a objectiu comú l’enoturisme. Finalment ha tingut paraules d’agraïment per la tasca feta per Santi Soler durant aquests darrers tres anys i ha encoratjat a Sergi Vallès per tirar endavant la presidència del Consorci durant els pròxims anys.

Per altra banda, Santi Soler ha agraït la confiança que el president del Consell Comarcal va delegar en ell per fer front a la presidència durant aquests darrers anys, una presidència amb un projecte que ell mateix ha definit com de gran potencial i recorregut pel territori.

Santi Soler, ha tingut també paraules d’agraïment per l’equip tècnic del Consorci i també pel suport de la Diputació de Barcelona, en especial agraïment el fins ara diputat de Turisme, Ramon Riera Buch, i ha encoratjat a Sergi Vallès per aquest nou repte. Santi  Soler, ha coincidit amb destacar la importància del treball conjunt entre tots els agents del territori i referent a les accions previstes en el pla de treball d’enguany, que s’està desenvolupant segons el previst, sí que ha fet incís en què se segueix cercant finançament per poder contractar la redacció d’ un pla de màrqueting. Per acabar, Soler ha fet saber el motiu de la seva marxa, i és que conscient del temps que cal dedicar a la tasca de presidir aquesta entitat i davant de l’alcaldia de l’Ajuntament del Pla del Penedès que afronta en aquesta nova legislatura, creu convenient donar al relleu a algú
que hi pugui dedicar el temps que requereix i en aquest sentit, sap que en Sergi Vallès és el millor candidat que es podia proposar.

Finalment ha sigut el torn de Sergi Vallès, qui ha expressat la satisfacció de poder presidir aquesta entitat. Vallès ha tingut ja oportunitat de poder rebre tota la informació per part del president sortint, i ha comentat que seguirà amb el pla de treball marcat i perseguirà l’objectiu de poder fer que el Penedès estigui a l’agenda de llocs per descobrir i visitar, tant a nivell de turisme interior com internacional.

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?