El Secret de l’Elisabeth. Gall del Penedès

L’Elisabeth cria els galls com es feia abans

L’Elisabeth i la seva família hi posen tot el cor i el sentiment per criar els galls com es feia abans, fins i tot incorporen  granet de raïm a la dieta d’aquestes aus tan preuades. Conjuntament amb d'altres criadors  treballen per perpetuar la raça Penedès. La seva és una granja petita i familiar i la cuiden amb molta cura, amb gran estima i passió.

Cuina amb el ritme de la calma: quietud, paciència i repòs

La cuina de casa seva amaga una recepta singular. Amb el ritme de la calma: quietud, paciència i repòs cuinen el Gall del Penedès rostit amb prunes i pinyons. Els més petits; l’Oriol i la Mariona, ajuden sempre. A ells, també els agrada aquesta carn tan gustosa de paladar suau i únic.

Un cop el Jordi serveix, el silenci s’apodera de la taula

El Jordi, company de l’Elisabet, normalment ha d’avisar l’Oriol perquè no s’atipi de pa que després no dinarà. Un cop el Jordi serveix i, com si es tractés de màgia, el silenci s’apodera de la taula. Ara és l’hora d’assaborir aquest magnífic menjar acompanyat d’un xarel·lo de primera!

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?