Penedès360 Challenge · 27, 28 i 29 de setembre 2019

Vi running · Vi cycling

Què és la Penedès360 Challenge?

El 27, 28 i 29 de setembre de 2019 el Penedès estrenarà la 1a edició de la Penedès360 Challenge, un nou repte esportiu entre vinyes.

A partir de les 3 rutes circulars Penedès360º, va arribar la inspiració per crear la Penedès360 Challenge, un esdeveniment esportiu que pretén reunir en aquest entorn vinícola idíl·lic a esportistes de diferents modalitats i nivells, a families, amics i visitants. L'objectiu: practicar esport entre vinyes, trobar racons desconeguts, descobrir cellers del territori DO Penedès i gaudir d'un cap de setmana d'esport, oci i turisme.  

Esport i molt més

Espai fira, activitats, música i xerrades

L'Espai Fira serà el punt de reunió, d'activitats i de diversió per a familiars, amics, seguidors i corredors i per a tot aquell públic que vulgui gaudir d'aquesta jornada esportiva i festiva.
L'Espai ofereix una gran varietat d'activitats relacionades amb l'esport i amb la descoberta del Penedès: prova de bicicletes, marxa nòrdica, xerrades, tastos de vins i presentació de cellers del Penedès, un espai gastronòmic o fins i tot una zona de descans i relax per a aquells qui esperen i animen els corredors. No deixeu passar l'oportunitat de passar un gran cap de setmana amb els amics i la família, el Penedès360 Challenge serà una gran festa!

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?