Abonament especial 2 concerts XVII Festival Música a les vinyes

a partir de
25.00 €

A l'estiu, els dissabtes 20 i 27 de juliol, Subirats acollirà els dos concerts del XVII Festival de Música a les vinyes al poble medieval de Torre-ramona.

El dissabte, 20 de juliol, el quartet de músics Gabriel Amargant Special Quartet presentaran un concert farcit de composicions pròpies i estandards, perfumat amb ritmes contemporanis i amanit per la salsa que aconsegueixen lligar aquests músics extraordinaris, sense deixar de lluir en cada moment el so propi de cada intèrpret. Tota una delícia pels paladars més exigents que porta per títol "Sota les estrelles del jazz". 
Gabriel Amargant, el saxofonista més elegant i seductor del jazz català, estarà  acompanyat de la creativitat i el swing del piano de Roger Mas, més la precisió i l'harmonia del contrabaix de Manel Fortià i al solvència del versàtil bateria Ramon Prats. 

El dissabte 27 de juliol, Andrea Motis, una referència del jazz català i una de les artistes més internacionals de casa nostra, actuarà a duo amb l'Ignasi Terraza, músic habitual dels diversos projectes de la trompetista i que tan bones nits ens ha fet passar al públic de Torre-Ramona. 

ABONAMENT PELS 2 CONCERTS
L'import de l'abonament especial dos concerts dóna dret a l'espectacle Sota les estrelles del jazz by Gabriel Amargant Special Quartet i Smile by Andrea Motis-Ignasi Terraza.  També al tradicional maridatge Música a les vinyes. Després de cada actuació, davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní, hi haurà el maridatge de cava i préssec d'Ordal acompanyat amb coca de forner. Un maridatge perfecte per arrodonir uns concerts de gran qualitat en un espai singular.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?