Activitat recomanada per Masia Spa Can Pascol

Activitat recomanada per Masia Spa Can Pascol
Visita guiada a Paés Baltà
a partir de
15.00 €

Masia Spa Can Pascol esta situada a les afores del poble de Pontons, el poble més alt de l'Alt Penedès, i està rodejada de boscos i de vinyes d'alçada. L'altitut i les glasades fan que la manera de conrear la vinya i el producte final tingui unes característiques propies, la poda s'enrraderéix fins l'abril, la verema fins el setembre o l'octubre, s'ha de fer front a pedregades, fortes plujes i al contrast térmic entre el dia i la nit, tot plegat donen unes característiques específiques diferents als vins d'alçada. Totes les vinyes que envolten la nostre finca son de Parés Baltà, una bodega Ecològica i Biodinàmica que es troba a Pacs del Penedès a 20 minuts en cotxe de la casa rural.

Des de Masia Spa Can Pascol us recomanem la visita guiada d'aquest celler, una de les nostres propostes per winelovers preferides del Penedès. Des de Masia Spa Can Pascol us informem i us fem la reserva de la visita guiada amb tast, preu especial client de Masia Spa Can Pascol i durada de 2h.

En la visita guiada amb 4x4, de 4h de durada, pujareu fins les vinyes d'alçada on us explicaran les característiques del seu conreu amb un maridatge. Demaneu-nos informació.

Informació addicional

A Masia Spa Can Pascol us informem i us fem la reserva.

https://masiacanpascol.com/

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?