From Barcelona: Cava, Tapas & Wine Tour

a partir de
73,00 €

Els millors vins espanyols produïts a banda i banda de l'esplèndida muntanya de Montserrat. Descobrireu dos cellers familiars situats a les rodalies de la ciutat de Barcelona, en dues regions d’àmplia tradició vinícola: el Penedès i el Pla de Bages. La muntanya, situada entre les dues regions, té un gran impacte en les condicions climàtiques que afecten cada una d’elles, de manera que cadascuna s'especialitza en tipus de vins diferents. El Penedès és conegut mundialment pels seus caves de gran qualitat, mentre que el clima i el terroir propis del Pla de Bages el converteixen en la regió idònia per a l'elaboració de vi negre.

 

És la vostra excursió ideal si ... creieu, com nosaltres, que la millor manera de conèixer un país és a través dels seus vins i la seva gastronomia.

Des de l’emblemàtica plaça de Catalunya, situada al centre de Barcelona, ens dirigirem a Ca n'Estella, un celler familiar construït entre finals del segle XVIII i principis del segle XIX. Un cop a la propietat, tindreu l'oportunitat d'aprendre com s'elabora el cava a partir de les explicacions del vostre guia. La propietària actual del celler, l’Anna, pertany a la 3ª generació de vinicultors d’aquest celler, i us acompanyarà durant la visita si es troba en aquell moment a la propietat, que és casa seva. Ca n'Estella té una àmplia rellevància tant a nivell nacional com internacional. Ha rebut més de 90 premis internacionals en els últims 10 anys.

Un paisatge de gran riquesa natural, els raigs del sol de migdia banyant les vinyes i una copa de cava... són el començament perfecte per a un dia de vacances! A Ca n'Estella episodis de la guerra civil i la vida al camp es fusionen en una sorprenent història que va agafant forma a mesura que es visiten les diferents estances de la propietat. Trobareu fins i tot alguna relíquia de temps romans, un passadís secret i un misteriós forat a la paret per matar els intrusos durant la tràgica i coneguda guerra civil espanyola. Es degustaran els millors caves del celler.

Després del tast de cava, passant sota els pics de la imponent muntanya de Montserrat, la nostra propera parada serà l’Oller del Mas, un castell medieval on el rei és el vi negre. En aquesta antiga propietat es va haver de deixar de produir vi durant un segle després de gairebé 2000 anys de tradició vinícola per culpa d'una plaga, la nostrada fil·loxera. L'actual propietari, juntament amb el seu pare, va recuperar la terra i va fer de la vinicultura la seva passió. Coneixereu la història familiar i els secrets dels vins orgànics i tradicionals de la regió. I els tastareu, per suposat. Una manera excel·lent de finalitzar una experiència inoblidable a Barcelona.

Els dos tasts que realitzareu durant el tour aniran acompanyades de menjar. A Ca n’Estella, envoltats de caves, degustareu un seguit de tapes tradicionals. A l’Oller del Mas, els vins estaran acompanyats d’una degustació de formatges locals.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?