BIKEMOTIONS – Rutes en bicicleta elèctrica i convencional

Enoturisme en bicicleta i activitats de Team Building

BIKEMOTIONS – Rutes en bicicleta elèctrica i convencional - Enoturisme en bicicleta i activitats de Team Building

La bicicleta és el millor mitjà de transport per visitar la regió vitivinícola del Penedès!  És l'entorn ideal per gaudir pedalant entre vinyes i descobrir els grans vins i caves de la comarca, a només 40 minuts de Barcelona.

Som capdavanters organitzant rutes en bicicleta per tot tipus de grups, amb més de 22 anys d’experiència a Barcelona i 4 anys al Penedès. Tenim molta experiència en el sector corporatiu i col·laborem amb les DMC més importants d’Espanya.

Som uns grans coneixedors del territori i us ajudarem a triar els millors emplaçaments per que l’activitat sigui tot un èxit.

Les rutes es poden realitzar en bicicleta elèctrica, convencional o també a peu i les podem combinar amb activitats complementaries (visita celler, maridatges, esmorzar, dinar o sopar al celler, a la vinya o al restaurant, reunions d’empresa, workshops ...).

Una activitat extraordinària d’equip ideal per grups d'incentiu, reunions corporatives o be grups d'estudiants, trobades familiars o grups d'amics.

Al Penedès tenim mes de 120 bicicletes, meitat elèctriques i meitat convencionals, que podem transportar al lloc on es vulgui realitzar  l'esdeveniment. Per a grups més nombrosos podem oferir bicicletes dels nostres col·laboradors o fer activitats combinades.

Recomanem passar un dia gaudint d’una passejada en bicicleta  entre vinyes i oliveres, d'una manera relaxada i divertida, descobrint el paisatge, la cultura i els cellers del Penedès. Estem preparats per ajudar-vos a dissenyar una experiència única per que els participants gaudeixin d’un dia inoblidable.

Contacte : E'mail: info@bikemotions.es - www.bikemotions.es - Tel .: (+ 34) 932682105

Informació addicional

BIKEMOTIONS

Hub de bicicletes a l'Estació RENFE Lavern-Subirats

08739 Subirats
 
Tel. +34 932682105
 
Office in Barcelona : Esparteria nr. 3 - 08003-Barcelona - Tel. +34 932682105 - info@bikemotions.es

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?