Concert presentació XVII Festival Música a les vinyes · 28 JUN

a partir de
10.00 €

A l'inici de l'estiu, el divendres 28 de juny, Subirats acollirà el concert de la presentació del XVII Festival de Música a les vinyes a Llopart.

La programació del Festival de Música a les vinyes arriba al mes de juny amb un concert a Llopart, dins de l’acte de presentació del disseté festival. El divendres, 28 de juny, pujaran a l’escenari de Llopart, Esteve Molero, acompanyat de la guitarra de Rai Castells presentarà l'espectacle “Jo no sé res, sóc músic”, títol del llibre-cd que ha publicat Molero on explica la seva vida musical;  com un trompetista de sardanes va acabar llicenciant-se en Composició i Arrangaments de Jazz pel Conservatori de Rotterdam. 

Llopart patrocina la presentació concert del festival. L’entorn immillorable de Can Llopart de la Costa i envoltats de vinya acollirà una nit especial.

L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb una copa de benvinguda i presentació de la programació del XVII Festival de Música a les vinyes. A les 20.30h, actuació d'Esteve Molero amb l’espectacle Jo no sé res, sóc músic.  Per arrodonir una nit diferent, a les 21.30h, cloenda de l’acte amb un maridatge de Llopart i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner.

Aforament: 100 úniques places.
L’acte té una durada de dues hores i mitja, on s’inclou la presentació, el concert i el maridatge.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?